Proef het verschil bij Van de Ven Uw Slager

In onze moderne slagerij in Den Dungen is iedereen van harte welkom die wil genieten van echte smaak. Ons motto, Pure passie, blijkt niet alleen uit de vele eigen gemaakte producten maar ook uit de oorsprong van ons assortiment. Neem bijvoorbeeld ons varkensvlees van het Heyde Hoeve duroc varken. De Heyde Hoeve staat voor een duurzame wijze van het houden van hun varkens en hebben respect voor het dierenwelzijn. En dit proef je terug in de pure smaak en de malsheid van vrüger. Maar ook ons assortiment Brabants rund en Boerderijkip is een waar genot voor uw smaakpapillen.

Niet alleen ons vlees, maar ook onze vleeswaren zijn het proeven waard. In onze worstmakerij bereiden wij de lekkerste vleeswaren, filet americain en worstsoorten. Uiteraard met Pure passie als uitgangspunt.

In onze slagerij in hartje Den Dungen ervaart u het slagersambacht in haar pure eenvoud. Als klant krijgt u een kijkje in onze keuken en werken wij open en transparant. Zo bereiden, snijden en verpakken wij veel op de winkelvloer, zodat u zelf kunt zien hoe uw producten worden gemaakt.

Wij staan voor ...

  • Groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten.
  • Lekkere producten uit eigen worstmakerij.
  • Heyde Hoeve duroc varken
  • Brabants rund
  • Boerderijkip
  • Verstand van ons vlees.
  • Jarenlang vakmanschap.

Tot ziens bij Van de Ven Uw Slager!
Jan Willem & Christel

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Van de Ven Uw Slager

Bosscheweg 4
5275 HB Den Dungen
073-5941232

Openingstijden

maandag 10:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit